Onze producten

Ahava


In Vilvoorde en Machelen

Op het laagste punt ter wereld, waar het allemaal begint.

De Dode Zee is onze thuis op het laagste punt ter wereld. Het is een adembenemend mooie een vredige plaats - een geologisch wonder gevuld met contrasten die alleen Moeder Natuur kan creëren.

Er hangt een mystieke sfeer: Een oase in het midden van de woestijn, een uniek zout meer en modderige oevers die 's werelds hoogste concentratie van hydraterende mineralen bevatten; water verrijkt met een verouderingsvertragende alg, enig in haar soort; en kalmerende planten die groeien in de droogste woestijnomstandigheden.

In 1988 begonnen we met klinisch onderzoek naar de krachtige effecten van haar rijke variatie mineralen op het stimuleren van huidvernieuwing en vormden we AHAVA Dead Sea Laboratories. Sindsdien zijn we niet gestopt - we onderzoeken de rijkdom van deze natuurlijke huidverzorgende schatten en optimaliseren hen met wetenschappelijke precisie om de beste, op de natuur geïnspireerde Dode Zee gelaats- en lichaamsverzorgingsproducten op de markt te brengen.

Gedurende de jaren cultiveerden we een unieke identiteit die synoniem staat voor de rijkdom, puurheid en natuurlijke goedheid waarvoor dit mineraalrijke bassin staat. Dankzij onze voortdurende inspanningen verdienen we zeker en vast onze reputatie als het ultieme Dode Zee verzorgingsmerk..Gelaatsverzorging Arkana

Filosofie

Arkana is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn cosmeceutica, dat wil zeggen cosmetica die een diepere impact op de huid hebben dan de traditionele cosmetica en in wetenschappelijke laboratoria ontwikkeld zijn.

Traditionele cosmetica verzorgen de huid op een oppervlakkig niveau, namelijk op de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en daardoor verdwijnt het effect snel. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of om huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen bereikt worden. Deze producten bevatten daarom biologisch actieve ingrediënten die de werkzaamheid van het product garanderen.

Producten & verzorgingen

Amino Bio Therapie

De Amino Bio Therapie lijn van Arkana is geschikt voor ieder huidtype, gemakkelijk aan te brengen, wordt volledig geabsorbeerd in de huid en geeft een matte teint. Het bevat krachtige ingrediënten zoals aminozuren, hyaluronzuur, omega 3 en 6 vetzuren en vitamine C en E. Hyaluronzuur zorgt voor de hydraterende werking, geeft extra volume en vult kleine rimpeltjes op. Samen met aminozuren stimuleert hyaluronzuur het bindweefsel. De omega vetzuren en de vitamines als anti-oxidanten herstellen en beschermen de huid.

Effect van de Amino Bio Therapie lijn: 

 • Een diepe en langdurige hydraterend effect
 • Herstel en nieuwvorming van bindweefsel
 • Vermindering van kleine rimpels

 

Biomimetic Lifting Therapie

De Biomimetic Lifting therapie van Arkana is de perfecte manier om je huid te verjongen en te laten stralen. Deze lijn bevat de revolutionaire verjongingsproducten Progeline en adipofill. Met Progeline, een biologisch actief eiwit, is het eindelijk mogelijk huidveroudering te vertragen en zelfs het verouderingsproces om te keren.

Het remt actief de vorming van procerin, het verouderingseiwit van de huid, en stimuleert en verstevigt het bindweefsel. Adipofill zorgt dat het volume van vetweefsel in uw gezicht toeneemt. De vetcellen nemen toe en de bestaande vetcellen worden groter. De crème geeft het effect van lipofilling maar zonder de operatie. Niet voor niets hebben Progeline en Adipofill de prijs van Beste Ingrediënt 2012 gewonnen!

Het effect van de Biomimetic Lifting Therapie 

 • Herstel van de jeugdige ronde contouren van het gezicht
 • Vermindering van de rimpels
 • Vertraging en herstel van de veroudering
 • Vermindering van huidveroudering
 • Liften van onderste helft van het gezicht (met name de kaaklijn)
 • Herstel van de opperhuid en geeft een stralende, frisse huid

 

Lactobionic Therapie 

Lactobionic Therapie keert de lifestyle effecten op de huid. Het is een lijn die is samengesteld met lactobionic zuur als voornaamste ingrediënt. Dit lijkt op de fruitzuren die voor peelings gebruikt worden. Uit onderzoek blijkt dat dit zuur beter werkt en mild is voor de huid.

Lactobionic Therapie is aan te raden als u de schadelijke effecten van lifestyle, zoals roken, UV licht, stress, slaapgebrek wilt herstellen. Deze lijn is ook speciaal geschikt voor de gevoelige huid en verbetert huidaandoeningen zoals eczeem, acne, psoriasis, couperose, rosacea en zichtbare bloedvaatjes.  

Sterke anti-ageing effecten: 

 • Neutraliseert de vrije radicalen
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Vermindert de schade van UV licht
 • Vermindert oppervlakkige rimpels
 • Is sterk hydraterend
 • Geen photosensibilisatie, kan ook in de zomer gebruikt worden
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Geen verstopping van poriën
 • Kan gebruikt worden bij huidproblemen zoals ontstekingen en zichtbare bloedvaatjes
 • Geen irritatie

 

www.arkanauk.com