Over ons

Over ons

Het moment waarop je huid verandert...

Hier kan je terecht voor een gelaatsverzorging op maat. Van een "soin classique" tot een anti-aging behandeling d.m.v microdermabrasie, spierstimulatie, galvanic Spa,... .Naast onze specialisaties zorgen wij ook voor je manicure, pedicure, ontharingen,... .Je kan eveneens genieten van onze heerlijke, ontspannende massages zoals: Hot Stone massage, Japanse gelaats- en nekmassage, kruidenstempelmassage, hot balm candle massage en dit in onze volledig vernieuwde cabines.

Laserontharing "voel je goed, voel je vrij"

Light Sheer laat zowel vrouwen als mannen voortaan absoluut SMOOTH door het leven gaan. Kies de veiligste behandeling voor permanente ontharing, uitgevoerd door paramedisch personeel. Aangenaam toch als je weet dat die haartjes nu DEFINITIEF verdwenen zijn www.laserontharing.be

Permanente make-up "het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid"

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlagen pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar meegaat!

Nagelstudio gespecialiseerd in nail-art

Uw handen zijn uw visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat ze er fantastisch uitzien. Bij ons kan je terecht voor gelnagels, French, Color en Naturel zowel op handen als voeten. Onze nagelstudio is gespecialiseerd in nail art, we maken echte kunstwerkjes van je nagels d.m.v. nail art paint, kleurgel, stempels, strass, stripers, glitters... . Keer op keer iets origineels. Neem gerust een kijkje op onze facebookpagina.

Altijd zon bij Beautiek met Megasun en Soltron

Ons zonnecentrum staat voor zonnen op een nieuwe manier! Wij bieden u hoogwaardige zonnebanken van Megasun en Soltron, voor een ultieme bruining op ieder moment van het jaar. Onze Megasun zonnebank beschikt over de CPI Energy voor een langere levensduur van de lampen aan een constant vermogen van 100% gedurende 800 uur en extra pigmentatie door P2 lampen. Ons zonnecentrum werkt volledig conform de wijzigingen van het K.B. die op 1/8/08 in werking traden.

GENIET VAN ONZE ZONNEBANK ABONNEMENTEN !


Volg ons!